Aktuelt

Stud.jur. med særlig interesse for arbejds- og ansættelsesret

By oktober 29, 2023 No Comments

Vi søger jurastuderende!   

Stud.jur. med særlig interesse for arbejds- og ansættelsesret til specialistkontoret Damkjær Lauritzen i København 

Vi søger jurastuderende til at hjælpe os, når vi rådgiver offentlige og private arbejdsgivere om arbejds- og ansættelsesret

Som stud.jur. hos os får du mulighed for at blive inddraget i alle kontorets arbejdsopgaver, der spænder vidt fra løbende dag-til-dag rådgivning til førelse af rets- og voldgiftssager.

Nøgleordene i vores arbejde er faglighed, grundighed og ordentlighed og vi tager ansvar for alle de opgaver, vi løser. Hvis du er fagligt velfunderet og gerne vil være en del af en uhøjtidelig arbejdsplads uden fortrykte rating-skemaer mv., er det måske dig, vi søger efter.

Læs om os her på hjemmesiden og send din ansøgning, CV og karakteroversigt til advokat Lene Damkjær Christensen på dam@damkjaerlauritzen.dk.

Dine primære arbejdsopgaver

Udover, at du som stud.jur. vil indgå i et tæt samarbejde med kontorets advokater, vil du få mange forskellige og udfordrende opgaver. Du vil blandt andet få mulighed for at:

  • Lave juridiske undersøgelser, notater og kilde- og informationssøgning
  • Udarbejde udkast til processkrifter og deltage i møder vedrørende konkrete sager
  • Udarbejde nyhedsbreve, materialesamlinger og undervisnings- og kursusmateriale
  • Holde interne oplæg om nyheder på det arbejds- og ansættelsesretlige område

Vi taler selvfølgelig med dig løbende om dine arbejdsopgaver, så vi sikrer variation og udfordring, ligesom vi er til rådighed for sparring og grundige tilbagemeldinger på det af dig udførte arbejde. Arbejdstiden er cirka 15 timer om ugen, der typisk er fordelt på to dage med den nødvendige fleksibilitet særligt i eksamensperioder.

Dine kvalifikationer

Du er jurastuderende på sidste del af bacheloruddannelsen eller er lige begyndt på kandidatuddannelsen og har interesse for arbejds- og ansættelsesret med dertil hørende arbejdsområder af relevans for vores kontor særligt i form af forvaltningsret og GDPR. Det vil være en fordel, hvis du har eller har haft faget ansættelsesret (individuel arbejdsret) på kandidatuddannelsen eller arbejdsret på bacheloruddannelsen.

Du er fagligt velfunderet og god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt på både danske og engelsk.  Hvis du også er idérig, vil det være et ekstra plus.

Ansøgning og tiltrædelse

Vi ansætter løbende og tiltrædelse sker efter aftale.

For info om de personoplysninger, vi behandler om dig, hvis du søger job hos os: Persondatapolitik for jobansøgere